Vi er i gang med møter igjen

Kjære alle Reunion brukere,

Landet åpner opp, de fleste av oss som pleier å gå på møtene våre er dobbeltvaksinert og Slekt & Data sentralt tillater nå igjen fysiske møter. Vi inviterer derfor til nytt møte i Reunion brukergruppe for Oslo/Akershus. 

torsdag 9 september kl.18 – 20 i Øvre Slottsgate 2 B, Møterom 2 i 1. etasje (NB! Ikke 3. etasje som tidligere møter).

Ute ved porten bruker du ringeknapp “Møterom 2 eller Kursrom” (er ikke helt sikker på hva det står på ringeknappen) 

Ved inngangsdøra bruker du en ringeknapp med samme navn.

Smitten er dog stigende i samfunnet, spesielt blandt de yngre, så vi oppfordrer til forsiktighet ved reise til/fra møtet. Husk det er fortsatt påbudt med munnbind i kollektivtrafikken (selv om mange ser ut til å ha glemt det). Vi gjennomfører møtet med endel smittevernstiltak: 

  • Møtested blir Øvre Slottsgate 2B (som vanlig), men i Møterom 2 i 1. etasje. Der kan vi ha 14 deltakere som alle kan ha minst 1 meters avstand til hverandre. Det er også plass til noen flere ved å bruke kaffe-bordene.
  • Møtedeltakernes navn, mobilnummer og bydel/kommune registreres i tilfelle smittesporing
  • Håndsprit vil være tilgjengelig og obligatorisk ved inngangen
  • Det vil ikke være en-til-en hjelp bøyd over små laptopper, men alle foredrag og brukerspørsmål vil skje på storskjermen
  • Brukerhjelp temaer sendes gjerne inn på forhånd ved å svare på denne eposten
  • Det blir ingen kakeservering, heller ikke kaffe/te

 Kveldens program er som vanlig fleksibelt og avhengig av møtedeltakernes behov. 

1.      Litt informasjon om Slektsforskerdagen, om Reunion.no, om Slektskafe samt smittesporingen

2.      Generell brukerstøtte på bruk av Mac og/eller Reunion og/eller Slektsforskning. Vi tar opp problemer og utfordringer fra møtedeltakerne. Som nevnt, send gjerne inn spørsmål på forhånd ved å svare på denne eposten.  Ikke vær beskjedne, intet problem er for lite. Det er dette vi lærer av.